Från glass till peppar

Jag har blivit mycket bekant med killen som kör glassbilen, eftersom vi handlar av honom nästan varenda dag, jag och Tony! Alltså, det är inte samma glassbil som i Sverige! I Sverige låter glassbilen "na na na na na, na na na na na, na na, na na, na na". I Tyskland låter den "plingeling", och där säljs kulglass i bägare eller strut, och inga tjugopack på påse...

Jag betalar alltid med mina egna pengar när vi köper glass, även fast Claudia har sagt att jag får ta av deras. Hon har också sagt att jag får ta så många kulor jag vill, men att Tony bara får två.
Otroligt förmånligt, jag vet! ...men jag har trots detta aldrig heller tagit mer än två kulor :)

Det är jätteroligt att få post hit! Om någon av er åker på någon rolig semester, så kan ni väl skicka hit ett vykort?
Jag har redan fått två äkta handskrivna brev av Amber, bara sådär på raken utan att jag ens hann höra av mig emellan! Jätteroligt att läsa till aftonsbrödet (eller kvällsmackan om man översätter fritt)!
Apropå det, jag har börjat använda mig rätt mycket av persilja, vitlök eller basilika när jag lagar mat... Det låter väl som att jag har tagit mig vidare till steg 2 inom matlagningskonsten då! Syyynd bara att barnen är så känsliga för kryddor. Man behöver bara peppra lite granna, så andas de nästan ut eld, jag svär!

Det enda vi peppar för nu är skolfesten på Tonys skola i morgon! Vi är ditbjudna till den årliga ceremonin mellan kl. 15-18, och jag har ingen aning om vad som kommer försiggå, men det blir säkert bra.
(snygg övergång där va, från peppar till peppar?)

(...eller var den bara patetisk?)

Kommentarer
Postat av: Amber

Oh... I forgot I wrote you another letter! Where's mine?

2009-09-25 @ 00:54:52
Postat av: Sofia

Jag känner ingen annan som kan glömma bort att den har skrivit 4 fulla sidor text, köpt frimärke och skickat iväg till ett annat land!

Ha ha!



Det kommer! :)

2009-09-25 @ 14:12:37
URL: http://sofiaeee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback